even voorstellen:

Wij zijn Peter en Miranda Nij Bijvank en tot 2023 runden wij een Bed en Breakfast in het centrum van Holten

In de lente van 2018 werden we gevraagd mee te doen aan het gelijknamige TV programma van omroep Max op Nederland 3,

De invulling van het alom bekende "uitje" was al direct duidelijk, we waren al eerder enthousiast geraakt over de loopfietsen en dit was een mooie gelegenheid om dit verder in de publiciteit en dus onder de aandacht te brengen, het bleek een groot succes!

Media 2023 kregen we de kans om Station Holten een multi-functioneel karakter te geven, kunstruimte, koffiebar en later een mooi terrras met lokale bieren op de kaart. Ook het startpunt van het Pieterpad of uitgiftepunt van de loopfietsen.

Link naar De Holtense Poort.

20180214_143809 kopie

Begonnen in 2018

Mijn naam is Jenny en mijn hobby's zijn wandelen en fietsen.
Op zoek naar een gezellig en bijzonder uitje voor onze wandelgroep kwam ik de loopfiets tegen. Na enig overleg en een korte proeftijd was ik al snel om. Dit is een unieke ervaring die ik graag met meer mensen wil delen. Ik heb het roer om gegooid en ben loopfietsen gaan verhuren. Het station van Holten is het nieuwe vertrekpunt om de prachtige omgeving van Holten te verkennen. Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s dan ben je bij loopfiets Holten aan het goede adres. Holten biedt u vele mogelijkheden om een perfect dagje uit te realiseren.

 

 

 

Holten en de Holterberg

Holten is een gezellig en actief dorp.

De Holterberg maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug en is een grote trekpleister voor de vele toeristen die hier komen. De gastvrijheid en de prachtige omgeving van Holten zorgt ervoor dat het voor veel mensen een ideale vakantiebestemming is. In het centrum van het dorp zijn meerdere gezellige terrassen en eetgelegenheden.

Op de loopfiets kunt u prima de omgeving van Holten verkennen. Met een wandeltempo van ongeveer 4 à 5 km per uur en een snelheid oplopend tot wel 25 km per uur kunt u vele mooie plekken rondom Holten bekijken.