20180214_143809 kopie

Begonnen in 2018

Mijn naam is Jenny en mijn hobby's zijn wandelen en fietsen.
Op zoek naar een gezellig en bijzonder uitje voor onze wandelgroep kwam ik de loopfiets tegen. Na enig overleg en een korte proeftijd was ik al snel om. Dit is een unieke ervaring die ik graag met meer mensen wil delen. Ik heb het roer om gegooid en ga loopfietsen verhuren. Het is een mooi uitgangspunt om vanaf onze locatie de prachtige omgeving van Holten te verkennen. Ben je op zoek naar een leuk uitje met vrienden, familie of collega’s dan ben je bij ons aan het goede adres. Holten biedt u vele mogelijkheden om een perfect dagje uit te realiseren.

 

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

 

 

holten-holterberg-loopfiets

Holten en de Holterberg

Holten is een gezellig en actief dorp.

De Holterberg maakt deel uit van de Sallandse Heuvelrug en is een grote trekpleister voor de vele toeristen die hier komen. De gastvrijheid en de prachtige omgeving van Holten zorgt ervoor dat het voor veel mensen een ideale vakantiebestemming is. In het centrum van het dorp zijn meerdere gezellige terrassen en eetgelegenheden.

Op de loopfiets kunt u prima de omgeving van Holten verkennen. Met een wandeltempo van ongeveer 4 à 5 km per uur en een snelheid oplopend tot wel 25 km per uur kunt u vele mooie plekken rondom Holten bekijken.